Preguntes i Respostes

Com m'inscric a la universitat?

Comentaris

1

Bon dia, fa poc vaig decidir que vull cursar una carrera l'any vinent (2021-2022) i no sé com començar els trámits per inscriurem a la universitat. Ara mateix no estic estudiant res.Tinc un CFGS y no vull fer PAU. He vist que la preinscripcció va ser al febrer i no la vaig poder fer, vol dir que ja no estic a temps per cursar un grau universitari l'any vinent? 

Comentaris

carla.roca

Hola!

No, la Preinscripció de febrer correspon al curs anterior, per a persones que encara volien començar l'any acadèmic actual (2020-2021) en graus que encara tenien places disponibles i així cursar la meitat de curs que encara quedava en aquell moment.

La Preinscripció Universitària que et pertocaria fer a tu és la de convocatòria ordinària del 2021: del 2 de juny a l'1 de juliol. La Preinscripció Universitària es fa de manera online a la web Accés Universitat i serveix per accedir a qualsevol universitat pública catalana i la UVic-UCC (concertada).

Gràcies per escriure'ns i molta sort!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
2 + 14 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.