Preguntes i Respostes

Començar al segon quadri

Comentaris

1

Hola, 

He fet la selectivitat i no he fet la preinscripció universitària perquè m'he anat a viure mig any als estats units. M'agradaria saber de quina forma podria començar la universitat al segon quadri? Suposo q serà entre gener i febrer. 

Mil gràcies 

Comentaris

Redacció Preparats.cat

Hola, mateu33!

Hi ha l'opció de fer la Preinscripció Universitària en la convocatòria extraordinària de febrer 2023 per començar aquell mateix mes.

De totes maneres, només podràs optar a graus que tinguin places lliures en aquell moment, és a dir, que no s'hagin omplert després de passar tot el procés d'assignacions i reassignacions durant les convocatòries ordinària i extraordinària de 2022. Així doncs, has d'entendre que el llistat de graus serà, segurament, força reduït.

Encara no està disponible el llistat de places disponibles per la preinscripció de febrer 2023, però pots donar un cop d'ull a la llista de l'any passat d'aquesta convocatòria per fer-te'n una idea.

Sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
3 + 15 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.