Preguntes i Respostes

Consulta inscripció proves PAP CAFE / preinscripció universitaria

Comentaris

1

Bon dia

El meu fill vol fer el Doble Grau de CAFE amb Educació primaria (ja té les PAP d´educació aprovades)

Tinc varies consultes al respecte:

1- Al haver-se de matricular de les PAP de CAFE (Del 06.06 al 12.06), entenc que es necessari, previament, fer la preincisipció univeristaria. Es correcte?

2- Per fer la preinscripció universitaria, es necessari aportar el document acreditariu que ha superat les PAP d´educació? O no es necessari perque aquesta informació ja consta al portal del estudiant?

3- Es necessari aportar el certificat de notes de batxillerat? O no es necessari perque aquesta informació ja constarà al portal de l´estudiant?

Gràcies!!

Comentaris

Redacció Preparats.cat

Bon dia!

Fantàstic que tingui la PAP de Mestre superada i esperem que li vagi molt bé la PAP de CAFE!

Responem els dubtes un per un:

  1. Per matricular-se de la PAP de CAFE, no és necessari fer abans la Preinscripció Universitària. De fet, la preinscripció es pot iniciar quan vulgueu des del 6 fins al 30 de juny i es pot modificar els cops que ho necessiteu.
  2. Per fer la preinscripció no és necessari aportar cap document que demostri que ha aprovat la PAP de Mestre perquè aquesta informació ja consta al fitxer de l'estudiant. Quan s'obri el tràmit de la preinscripció a Accés Universitat (a partir del 6 de juny), veureu que ja consta allà com a "Apte" de la PAP.
  3. Per fer la preinscripció, no és necessari aportar el certificat de notes de batxillerat perquè aquesta informació ja consta al fitxer de l'estudiant. Com al punt anterior, ja veureu que les notes hi són un cop comenceu la preinscripció.

Molta sort i fins aviat!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
2 + 4 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.