Preguntes i Respostes

Consulta nota de tall

Comentaris

1

Hola, bon dia

Aquest any m'he apuntat a una acadèmia per tal de preparar-me la selectivitat i poder entrar a infermeria. El cas és que m'he apuntat a les classes d'història de la filosofia i biologia que són de les que més puntuen en la part específica de les PAU.

La meva pregunta és si jo després d'haver fet la selectivitat i haver obtingut una nota, en apuntar-me a una altra carrera la qual història de la filosofia no pondera continuaré tenint la mateixa nota o en aquest cas només em contarà la nota final del cicle i la nota de biologia de la part específica.

 

Gràcies

Comentaris

Redacció Preparats.cat

Hola, Aina!

La teva nota d'accés a la universitat pot ser diferent en cas d'entrar a diferents carreres. La nota d'accés es compon de la nota final del cicle formatiu de grau superior + la nota de les matèries de Selectivitat que ponderin a cada carrera.

Per tant, la nota d'accés serà diferent per entrar a Infermeria, ja que et ponderaran les dues optatives que comentes, que a una altra carrera en la qual només ponderi biologia.

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
2 + 2 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.