Preguntes i Respostes

consulta preinscripció

Comentaris

1

Crec que alguna cosa no faig bé a la pestanya preinscripció universitaria posa pendent de validar.

A l'estat de la preinscripció posa " Debes acreditar los requisitos de acceso a la universidad con la documentación que lo certifique. Consulta como presentar la documentación en la página de inicio del portal de acceso a la universidad. En unos días debes comprobar que la Oficina de Acceso a la Universidad (OAU) ha validado tus datos académicos. El plazo para incorporar la documentación en el portal de acceso a la universidad finaliza el 29 de julio. La preinscripción será válida cuando la OAU haya verificado tus notas."

Jo vinc del batxillerat i vaig aprovar-lo a la repesca de juny, no se si no he fet bé alguna cosa en el procediment. D'altra banda, ja he fet la PAP per traducció i interpretació i posa que soc apte

Comentaris

carla.roca

Hola, SERGIRAM!

Per consultar qualsevol dubte tècnic sobre la teva preinscripció, hauries de posar-te en contacte amb l'Oficina d'Accés a la Universitat o qualsevol de les seves seus.

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals