Preguntes i Respostes

Consulta repetició proves PCE

Comentaris

1

Bona tarda, 

La meva filla està actualment cursant primer de Farmàcia, però vol fer la preinscripció aquest 2024 per fer el grau de Medicina al proper curs. 

El curs passat va fer la preinscripció amb  la seva nota de batxillerat estrager (italià) + les notes de  2 proves PCE (quiímica i Biologia). 

Tenim 2 preguntes:

  1. Atès que la nota final d'accés del curs passat no és suficient pel grau de Medicina, vol tornar-se a presentar a les PCE per obtenir una nota més alta. La pregunta és si és obligatori fer-ho de les dues assignatures, o si podria conservar la nota de Biologia i presentar-se a pujar nota només en la prova de química, o si per el contrari cal que faci les dues assignatures. 
  2. Hi ha algun tutorial o instrucció per fer la preinscipció d'alumnes que ja hagin fer una primera preinscripció a la web d'accés a l'universitat del Gencat?

Moltes gràcies,

Albert

Comentaris

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Bon dia, Albert.

Moltes gràcies per contactar amb nosaltres!

Sobre la pregunta que feu de les PCE, us recomanem que ho demaneu directament a l'Oficina d'Accés a la Universitat, ja que nosaltres no dominem massa el tema de l'accés des d'estudis estrangers.

I sobre la Preinscripció Universitària, us recomanem aquest tutorial.

Gràcies i sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
10 + 7 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.