Preguntes i Respostes

Continuar en el procés de reassignació de places

Comentaris

1

A la segona admissió si millores posició preferències respecte 1era admissió has de obligatoriament matricular-te a la preferència admesa.

La pregunta és si a partir 2a admissió continues el tramit "continuar procés reassignació places", i pel que sigui millores posició en 3a, 4a, ..., admissió, però prefereixes continuar a la opció ja matriculada en 2a opció, és obligatori fer nova matricula en la opció "millorada", o pots manifestar que has canviat opinió i ja t'està bé la opció en el que estàs matriculat.

Gràcies

Comentaris

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Hola!

Si a la 3a assignació (5 de setembre) t'assignen una opció millor, però tu prefereixes la que t'has matriculat ara, no tens obligació de matricular-te de la nova plaça ni perdràs la que tens actualment (perquè t'hi has matriculat). Per tant, si no vols la plaça que et donin en 3a assignació, no hauràs de fer res!

Sort 😉

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
15 + 3 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.