Preguntes i Respostes

Desorientat

Comentaris

1

Hola, estic molt desorientat. Em queden poques setmanes abans de fer la selec i no tinc gens clar què estudiar. Només sé que sóc de lletres, m’agrada viatjar, els idiomes, la multiculturalitat i el tema social. Per una altra banda no m’agrada li l’ensenyança ni la traducció ni la interpretació. He mirat humanitats però no em convencen les sortides ni tenir que fer literatura i filo..., he mirat treball social però tampoc em convenç. He mirat llengües aplicades i sembla que m’enfonsaré amb tanta llengua. El saló de l’ensenyament tancat. Help!

Comentaris

carla.roca

Hola, Nu!

Abans de res, que sàpigues que no ets l'únic que està desorientat o molt indecís; és molt normal sentir-se així abans d'escollir grau universitari! :) De tota manera, encara que sigui una decisió important, no pensis que el que triïs ara definirà la resta de la teva vida! Sempre pots canviar si un grau no t'acaba de convèncer... O, vés a saber, potser t'encanta allò que esculls, però més tard vols fer una altra carrera d'un àmbit completament diferent. Tot és possible!

Veiem que t'has fixat molt en carreres més aviat artístiques o humanístiques, però que no t'acaben de convèncer. Potser hauries de donar una ullada a carreres d'un àmbit molt ampli com són les ciències socials i jurídiques. En aquest àmbit, hi trobaràs graus de la branca de la comunicació (Periodisme, Comunicació Audiovisual, Publicitat i Relacions Públiques), de l'empresa (ADE, Marketing i Comunicació Empresarial, Economia), del dret (Dret, Criminologia), i d'altres com Sociologia, Antropologia, Geografia, Història, Estudis de Gènere, Relacions Internacionals, Turisme, etc.

Creiem que en aquest àmbit de les ciències socials i jurídiques podries trobar-hi una sortida professional que t'agradés, ja que molts d'aquests graus tenen a veure amb la multiculturalitat, temes socials i un bon nivell d'idiomes. Precisament, et recomanem que busquis les sortides professionals d'aquests graus i que intentis buscar informació sobre persones que ho han estudiat, per així veure de què podries acabar treballant i si les feines et criden l'atenció. La xarxa social on et recomanem fer-ho és LinkedIn!

Si trobes un grau que t'interessa i vols que et posem en contacte amb professorat o alumnes, només ens has de deixar un comentari aquí i t'escriurem per correu electrònic!

Molta sort i ànims!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
10 + 8 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.