Preguntes i Respostes

Diferencies entre Ade o Economia?

Comentaris

1

Quina diferència hi ha entre Ade i Economia?

Comentaris

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Hola, ljam!

Administració i Direcció d'Empreses (ADE) és una carrera que et forma per tenir habilitats directives i de gestió d'una empresa en tots els seus àmbits: l'administració de l'empresa i les seves finances, el màrqueting que es du a terme per vendre els seus productes, els recursos humans dels treballadors, les estratègies de mercat nacional i internacional, etc. L'objectiu dels estudis és formar-te en tots aquests àmbits per poder treballar en qualsevol d'ells dins d'una empresa o conèixer-los tots a fons per poder engegar un projecte d'emprenedoria amb la teva pròpia idea.

En canvi, amb el grau en Economia analitzes les teories econòmiques que permeten prendre decisions estratègiques en els àmbits de mercats o de la política. És a dir, s'estudia a un nivell més profund per què les empreses o governs prenen decisions econòmiques en funció de l'estat de la macroeconomia i microeconomia o l'oferta i la demanda als mercats.

Esperem haver pogut ajudar-te una mica.

Gràcies per escriure'ns i molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
10 + 7 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.