Preguntes i Respostes

Disseny i Enginyeria?? Artístic i Tecnològic?

Comentaris

1

Bones, tinc molts dubtes sobre què estudiar en el meu futur i necessito una mica d'orientació, aquest any he acabat de cursar el batxillerat artístic i ara no en tinc ni idea de cap a on tirar o decantar-me, ja he fet la Selectivitat, i al Setembre vaig començar un CFGS de Màrqueting i Publicitat, a mitjans de novembre vaig decidir deixar-lo perquè no era el que realment volia fer, i ara estic molt perduda. He descobert un nou grau de Disseny Digital i Tecnologies Creatives a la meva universitat (UdL), em fa una mica de respecte començar-lo el curs vinent (estic tornant a repetir la Selectivitat 2020) ja què venint d'un artístic no ho tinc gaire clar si es bona idea barrejar tecnologia i enginyeria amb l'àmbit artístic (he estat mirant les assignatures d'aquest grau i no em desagrada, la qüestió és que em fa por començar), em podríeu ajudar? Moltes gràcies!!

Comentaris

carla.roca

Hola, sargantanna!

És cert que si no has fet un batxillerat del mateix àmbit que el grau que vols fer, pot espantar una mica. Però pensa que també passa a la inversa al teu cas, per exemple, algú que ha fet tecnològic i vol estudiar Belles Arts, Disseny d'Interiors o Història de l'Art. És normal que sempre hi hagi una mica de respecte, però esperem que no es converteixi en por i que t'animis i t'atreveixis a sortir de la teva zona de confort!

Dit això, no creiem que sigui cap bogeria estudiar Disseny Digital i Tecnologies Creatives venint d'un batxillerat artístic. Potser et costaran una mica algunes assignatures del primer curs, com programació o matemàtiques, però potser no! Tot depèn de les teves habilitats actuals. A més, tens temps per preparar-te d'ara fins a la Selectivitat i l'inici de curs del grau per poder millorar el teu nivell i no "començar des de zero".

Suposem que tens dubtes sobre el pla d'estudis, ja que mai has estudiat quelcom així i no t'arribes a imaginar com seran les classes, quines sortides professionals té aquesta carrera... Et recomanem que et posis en contacte amb la UdL i demanis una visita personalitzada o posar-te en contacte amb professorat o algun/a alumne/a del grau. Així, podries resoldre dubtes, compartir opinions...

Si vols, també podem posar-te en contacte amb professorat o alumnes del grau en Multimèdia, Aplicacions i Videojocs, una carrera també tecnològica però amb molta incidència creativa i de disseny. Si així ho desitges, només ens ho has de demanar deixant un comentari a aquesta resposta!

Esperem que resolguis tots els teus dubtes :)

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals