Preguntes i Respostes

Dubte PAU

Comentaris

1

Bon dia,

Vaig fer la selectivitat l'any passat, i no he entrat  a la universitat que volia. I aquest any, volia assitir només una assignatura de la fase específica, "funcionament de l'empresa i disseny de models de negoci",

D'altra banda,vaig assistir a les "matematiques aplicades a la ccss" a la fase general de l'any passat,i vaig treure un 7.5. I em va contar doble (com a optativa a la general i també d'específica), llavors no sé si, en primer lloc, "matematiques aplicades a la ccss" sera ponderades aquest any.

i, en segon lloc, si només vaig assitir l'examen de l'assignatura "Funcionament de l'empresa i disseny de models de negoci" a la fase específica aquest any, , les dues notes seran ponderades per al càlcul de la  nota d'admissió ?

 

Moltes gràcies !

Comentaris

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Hola, lah!

Et recomanem fer aquesta pregunta a l'Oficina d'Accés a la Universitat, que és l'organisme que gestiona la Selectivitat, ja que podran donar un cop d'ull al teu expedient i respondre't personalitzadament.

Sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
6 + 12 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.