Preguntes i Respostes

Dubte preincripció universitària

Comentaris

1

Hola,

Sóc de la Comunitat Valenciana i m'agradaria estudiar el grau en Farmàcia a la UB, però a l'hora de fer la preinscripció en la web d'Accés universitat, no veig per cap lloc quina documentació tinc que aportar ni res. Qualsevol informació serà benvinguda.

 

Gràcies!

Comentaris

carla.roca

Hola!

Com que es tracta d'un tema tècnic del web Accés Universitat, el millor és que et posis en contacte amb l'Oficina d'Accés a la Universitat, que és l'organisme que gestiona aquest portal. També pots contactar amb qualsevol de les seves seus.

Gràcies per escriure'ns i molta sort! :)

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.