Preguntes i Respostes

Dubte sobre la caducitat d'una nota (general-específica) i si es pot reemplaçar per una específica feta l'any anterior

Comentaris

1

Hola! Fa dos anys, al juny, vaig fer la selectivitat, però res em va ponderar. Jo vull estudiar Psicologia i com que el 2019 vaig treure un 4,5 a Macs, no em sortia com a específica també, sinó que només com a General. Llavors el 2020 vaig presentar-me al juliol de Biologia i com que encara no m'arribava la nota vaig presentar-me al setembre per millorar nota a Macs (vaig treure un 7,5).

Ara bé, quan estava fent la inscripció de setembre, a l'hora d'escollir Macs no em va deixar triar-la com a general. Em deia que sinó havia de fer també Anglès. I em sembla que tampoc em deixava escollir-la com a general i específica al mateix temps. Això em va deixar en una situació que només podia escollir Macs com a específica.

Sé que les notes de la general no caduquen, però Macs és a la vegada una específica. I clar, aquest any en teoria se'm caduca el 4,5 del 2019. Llavors, si el setembre del 2020 vaig tornar a fer l'examen, la nota especifica de Macs, és a dir el 7,5, també passarà a ser general o quedarà un buit que no em permetrà inscriure'm a la universitat al juliol? Hauria de tornar-me a presentar al Juny?

Moltes gràcies!

 

 

 

Comentaris

carla.roca

Hola!

Creiem que t'hauries de posar en contacte directament amb l'Oficina d'Accés a la Universitat, que et podrà assegurar si les teves notes són vàlides o no donant un cop d'ull a la seva base de dades.

Gràcies!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
4 + 11 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.