Preguntes i Respostes

Dubte sobre la preinscripció universitària

Comentaris

1

Hola! Soc la Rita,

Actualment estic cursant segon any d’un CFGS i m’agradaria entrar a medicina al setembre. L’any passat ja em vaig presentar a la selectivitat per pujar nota de les optatives i ho vaig aconseguir, pero ara només em falta esperar al juny per saber quina nota em queda al sumar la nota final del CFGS.
Per la vostra web he vist que la preinscripció s’ha de fer a principis de febrer, pero aleshores el meu dubte es: en el meu cas, quan hauria de fer la inscripció per la universitat? M’he d’esperar a que em donin les notes per saber quina nota em queda? I per on hauria de fer-ho?

Gràcies!

Comentaris

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Hola, Rita!

La preinscripció de febrer que has vist, no és per començar la universitat el curs que ve, sinó aquest mateix febrer. És per a gent que ja té les notes de l'any passat. I, a més, en aquesta convocatòria de febrer no hi ha cap plaça disponible per Medicina.

Tu hauràs de fer la Preinscripció Universitària el juny de 2024, de la qual encara no sabem les dates exactes. Quan estiguin disponibles, les trobaràs aquí. La Preinscripció per les universitats públiques i concertades es fa a la web Accés Universitat.

Efectivament, fins que no tinguis les notes del CFGS, no sabràs quina nota d'accés a la universitat tens. 

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
6 + 11 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.