Preguntes i Respostes

Dubtes

Comentaris

1

Hola, bones,

Em dic Marcel i tenia un dubte. Resulta que m'agradaria dedicar-me al món de la música i jo estic fent el batx. tecnològic. Pensava en una cosa per l'estil d'acabar sent tècnic de so, productor musical, entre altres. El primer que em ve al cap és Enginyeria de so, però resulta que no existeix un grau com aquest. Vaig seguir investigant i vaig trobar Enginyeria en sistemes audiovisuals que crec que en altres paraules és el mateix (és com el substitut?, perquè quan m'informava més sobre aquest grau no em quedava clar)(a més, té un itinerari que es diu música i so). Tot i això, aquí ve el meu dubte. Perquè no estic segur de si realment això pot arribar a ser el mateix que el que tenim entès per enginyeria de so. Si és així, fantàstic!, ja sé que estudiaré. En cas contrari, quins serien estudis que em portarien al món de la música i a les feines mencionades anteriorment, o quins serien els estudis que s'han d'estudiar, ja que no hi ha una enginyeria de so com a tal. L'enginyeria de sistemes audiovisuals em pot aportar el que busco?

Espero haver-me explicat prou bé

Gràcies

Marcel

Comentaris

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Hola, Marcel!

Hem fet una mica d'investigació de diversos estudis que s'emmarquen en l'àmbit del so i creiem que els que més encaixen al teu objectiu de ser tècnic de so i/o productor, són aquests dos:

Mira't el pla d'estudis (llistat d'assignatures) de les dues opcions per veure quina t'interessa més. Si vas a l'apartat de "sortides professionals" dels dos estudis, veuràs que et permeten arribar a les feines que tu vols!

D'altra banda, creiem que l'Enginyeria de Sistemes Audiovisuals no és el que estàs buscant. Les feines que podries fer tenen més a veure amb el disseny, producció i muntatge de maquinària de so i audiovisual.

Esperem que et serveixi, molta sort 🙃

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
2 + 6 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.