Preguntes i Respostes

Dubtes PAU

Comentaris

1

Bona tarda,

Soc alumna de 2n de Batxillerat científic que aquest juny tinc pensat realitzar la Selectivitat, és per això que en tinc algun dubte. Aquest any les matemàtiques científiques conten el doble, és a dir, tant per la fase general com per l'específica? Si és així i només realitzo dues matèries específiques (matemàtiques científiques i geologia), en comptes de tres (les dues anteriors més biologia), tenint en compte que totes tres em ponderen 0,2 a la carrera la qual vull accedir, podria arribar al 14 amb tan sols examinant-me de dues matèries específiques?

Si finalment les realitzo totes tres, i de la fase específica matemàtiques és la que menys em pondera, llavors només em contaria per la fase general?

Moltes gràcies!

Comentaris

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Hola, Anna!

Sí, fa anys que si a la Fase Específica de la Selectivitat tries la mateixa assignatura que has triat com a matèria comuna d'opció a la Fase General, et compta la nota a les dues fases.

Per fer estudi més personal del que et sortiria més a compte escollir, et recomanem contactar amb l'Oficina d'Accés a la Universitat.

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
4 + 7 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.