Preguntes i Respostes

Dubtes sobre el procés d'inscripció

Comentaris

1

Bona tarda,

Us escric per saber quin procés hauria de seguir per tal de poder fer la preinscripció a un nou grau universitari havent curat dos anys d'un altre grau (Dret). Les proves PAU les vaig fer l'any 2020 i pel que vaig mirar se'm manté la meva nota que era un 11,1 (si no m'equivoco). He cursat dos any en el grau de Dret de la UPF però he decidit deixar-ho per començar a fer Periodisme a la UAB.

Hauria de tornar a fer les PAU? Hauria de demanar un canvi d'expedient? O simplement se'm manté la nota i faig la preinscripció normal?

Més que res que vaig una mica perdut, a veure si em poden solucionar el dubte.

Moltes gràcies!

Comentaris

carla.roca

Hola, Pol!

El trasllat d'expedient és útil en cas que tinguis un mínim de 30 crèdits aprovats de Dret i que et puguin convalidar assignatures a Periodisme. Pots demanar a la UAB si et reconeixeria crèdits o no. En cas que sí, pots demanar-ho.

Per fer la Preinscripció Universitària amb la nota de l'última PAU que vas fer, aquest any hauria de ser el tercer després d'examinar-te i seria l'últim any que et comptaria la Fase Específica, ja que aquesta nota és vàlida el curs que fas la Sele i dos anys més. Si aquest és el teu cas, no caldria tornar a fer la PAU, mentre arribis a la nota de tall.

Per cert, el trasllat d'expedient i la Preinscripció són dos tràmits que es poden fer simultàniament!

Molta sort!

 

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
9 + 7 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.