Preguntes i Respostes

EDUCACIÓ

Comentaris

1

Hola,

Si tinc plaça a Educació Infantil i curso el primer any, puc canviar el segon any a Educació Primària o he de tornar a cursar des del principi Educació Primària?

Moltes gràcies

Comentaris

carla.roca

Hola, norahachimi!

Com que són graus de la mateixa branca, pots canviar-te a Educació Primària i demanar que et facin un reconeixement dels crèdits cursats per estalviar-te assignatures iguals o semblants que ja hagis fet a Educació Infantil. Depenent del nombre d'assignatures reconegudes, pot ser que comencis el segon curs, però que hagis de fer algunes assignatures de primer, per exemple.

Tot això depèn de la universitat on facis el canvi, tant si és la mateixa com si és una de diferent. Tan aviat com puguis, informa't de quins passos has de seguir per demanar el "trasllat d'expedient", que és el tràmit necessari per canviar de grau.

Que tinguis molta sort! :)

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.