Preguntes i Respostes

Educació social

Comentaris

1

Hola, sóc Educadora social. Tinc 46 anys i voldria ampliar els meus estudis. Magisteri primária llengua anglesa. He de cursar els 5 anys? Hi ha convalidacions amb carrera cursada? Quin cost té? Quins passos he de seguir? Agrairia rebre assesorament. Moltes gràcies

Comentaris

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Hola, Eva!

Suposem que et refereixes a aquest doble grau en Mestre d'Educació Infantil i Mestre d'Educació Primària amb menció en Llengua Anglesa de la UVic. Per saber si et podrien convalidar assignatures i quantes serien, has de sol·licitar un estudi de reconeixement de crèdits perquè la universitat pugui valorar els teus estudis finalitzats.

Un cop sàpigues això i si et convaliden assignatures, veuràs quina durada tindrà el doble grau.

El cost del grau és de 5.473€ per curs. Pots consultar les diferents formes de pagament i les beques que es poden sol·licitar.

Dit això, per una banda, per poder accedir al grau hauries de fer la Preinscripció Universitària, un tràmit online a la web de la Generalitat Accés Universitat per demanar plaça. Pots fer-la els dies 19 i 20 de setembre de 2023.

Per una altra banda, per accedir a un grau d'educació has de tenir aprovada la Prova d'Aptitud Personal (PAP) de Mestres. Ara bé, si accedeixes a la universitat per la via d'accés de "titulat universitari", és a dir, utilitzant la teva nota final d'Educació Social, quedes exempta de la PAP i no cal que la superis. Si vols més informació de tot aquest tema PAP o de l'accés en general al grau, et recomanem contactar amb l'Àrea de Gestió Acadèmica de la UVic, que et pot orientar molt bé. Pots trucar al 93 881 55 03 o escrivint a aga@uvic.cat.

Esperem haver resolt els teus dubtes.

Gràcies i molta sort!

 

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
1 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.