Preguntes i Respostes

Empresarials amb tecnologia?

Comentaris

1

Hola, aquest any començaré el batxillerat i haig de reconèixer que em fascina l'economia i l'emprenedoria, però trobo un problema, jo sense les noves tecnologies no sóc res, i a més, en sé molt d'aquestes. Sóc jo qui arregla l'ordinador de casa i de classe. Alguna proposta? Moltes gràcies

Comentaris

Redaccio

Hola!

De vegades, el més difícil és lligar dues passions perquè en surti una de sola, tu ho deus saber bé! El més fàcil, d’entrada, és intentar trobar una carrera que uneixi aquests dos interessos. Un exemple podria ser el Grau en Empresa i Tecnologia de la UAB. Ara bé, també és freqüent que un Grau et cridi molt l’atenció pel nom perquè resumeix tot allò que buscaves, però és important fixar-t’hi en profunditat! Et recomanem que entris al web de la universitat i et miris bé el pla d’estudis (oferta d’assignatures), per saber exactament amb què et trobaràs!

Una altra opció seria formar-te primer en una temàtica i després en l’altra. Per exemple, cursar el Grau en Administració i Direcció d’Empreses i llavors fer un màster o un postgrau en noves tecnologies i/o emprenedoria. També podries començar amb un Grau com Enginyeria Informàtica o Multimèdia i llavors cursar un màster MBA o un postgrau en una escola de negocis!

Hi ha mil possibilitats, però et recomanem que comencis per allò amb què més t’identifiquis i, sobretot, que si no ho veus clar, vagis a poc a poc. Pensa en allò que “de mica en mica, s’omple la pica”, no vulguis anar de pressa i vés formant-te contínuament!

Gràcies i molta sort! 🙂

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
1 + 13 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.