Preguntes i Respostes

Enginyeria Industrial / Enginyeria Sistemes Aeroespacials

Comentaris

1

Estuc dubtant entre estudiar enginyeria industrial o enginyeria de sistemes aeroespacials.

L’enginyeria industrial la faria perque no tinc clar que vull fer pero vull que sigui algo semblant a una enginyeria. A més, m’han dit que aquesta enginyeria es bastant general i ho toca tot una mica.

Per altra banda, m’han comentat que l’engunyeria en sistemes aeroespacials es molt semblant a la industrial pero un nivell mes elevat.

No se que fer

Comentaris

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Hola, Martipedra!

Creiem que el que et pot ajudar més a decidir-te són les sortides professionals de cada un d'aquests graus universitaris.

Per una banda, una enginyeria d'organització industrial et dona accés a un munt de sortides professionals molt variades. És a dir, que pots treballar en el disseny i desenvolupament de màquines i sistemes per tota mena d'indústries, alhora que obtindries un perfil de gestor per liderar projectes o operacions. També creiem que és important que coneguis l'Enginyeria Mecatrònica, que se'n parla com l'enginyeria de 360º perquè et forma en moltes disciplines perquè aprenguis a ser un enginyer molt polivalent. Aprens mecànica, robòtica, control, electrònica, informàtica... És molt interessant!

En canvi, l'enginyeria de sistemes aeroespacials és molt més concreta perquè se centra a dissenyar i desenvolupar vehicles aeris, així com materials i infraestructures per aquests.

Et recomanem buscar més informació de les sortides professionals de cada un dels graus per veure si t'imagines treballant d'això.

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
7 + 10 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.