Preguntes i Respostes

Escollir assignatures

Comentaris

3

Hola! Vull fer dos assignatures específiques per a la sele i així pujar la nota que em queda del CFGS. Una de les que faré serà Geografia, però, nose quina més escollir. Havia pensat en ciencies de la terra però he vist que hi ha formules i càlculs... Quin consell donarieu a algú que ha fet un cicle superior d'esports i va cursar només 1r de batxillerat socio humanístic? Gràcies.

Comentaris

carla.roca

Hola, ainhoaseerrano!

Hauries d'escollir les assignatures específiques que faràs en funció de les ponderacions! Dona-li un cop d'ull i veuràs quines altres assignatures et compten per accedir a la carrera que t'interessa més ;)

Si quan ho facis tens dubtes, pots tornar a escriure'ns!

Molta sort.

Andrea1995

Hola,

Jo vaig fer a les específiques l'assignatura de Geografia sense haver-la cursat a batxillerat (sí vaig fer batxillerat però no aquesta assignatura) i és viable i factible. Això sí, hi ha bastant temari. Mira't els examens d'altres anys per tenir una idea i les modificacions d'aquest any. I prepara't be el temari, perquè hi ha forces noms. Però jo ho vaig fer amb la resta d'assignatures de les PAU, en uns 15 dies geografia, i vaig poder treure un 6 que ja m'anava bé.

No se quin grau voldries fer, llavors no se si et puc dir alguna cosa de la resta d'assignatures. T'has de fixar en les que ponderen 0,2 en el grau que vols fer. De ciències de la terra no en tinc idea... Si em dius el grau, potser et puc donar info d'alguna més que et pugui ser útil.

Salutacions :) 

Et volia donar un cop de ma, espero que no et molesti. Sort!

carla.roca

Hola, Andrea1995!

Esperem que el teu comentari també li serveixi a ainhoaseerrano! Gràcies per la col·laboració :)

Una abraçada!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals