Preguntes i Respostes

Específiques selectivitat

Comentaris

1

Bona tarda,

En el cas de no saber amb exactitud encara el grau que volem fer, podem fer el que proposo a continuació? Per exemple, ens presentem a tres exàmens de les específiques (quimica, bio, filo) i tots tres ponderen per un grau, però només dos d'ells (bio i química) ponderen per un altre.

En el cas de treure millor nota a filo i a química, però ara saps que vols fer aquell grau en què només et ponderen bio i química, es tindria en compte la nota de biologia a l'hora de fer la nota final i la matricula, o només filo i química (notes més elevades) però que una d'elles no et pondera?

 

Gràcies per la vostra atenció,

Ariadna

Comentaris

carla.roca

Hola, aritoso!

Pots fer un màxim de 3 assignatures a la Fase Específica de la Selectivitat i només et comptaran les 2 amb millor nota pel càlcul final.

Llavors, si vols accedir a un grau on només et pondera una d'aquestes assignatures, així es tindrà en compte a la Preinscripció Universitària. No és cap inconvenient, simplement, tindràs una mica menys de nota que la resta d'aspirants que sí que han pogut ponderar 2 assignatures.

Sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals