Preguntes i Respostes

Examen geografia

Comentaris

1

Hola, aquest any acabo el cicle i ja no recordó res de batxillerat, em podríeu explicar com funciona l'exàmen de geografia de les pau? Tanbie hi han dues opcions? Hi han temes que puc NO estudiar? 

Gràcies

Comentaris

carla.roca

Hola!

A l'examen de Geografia només hi ha una opció! 

Estudiar o no tots els temes depèn de tu, però tots poden sortir a l'examen.

Aquí tens informació important:

Que tinguis molta sort! :)

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.