Preguntes i Respostes

Existeix el Magisteri d'Educació Física?

Comentaris

1

Bones, aquest any acabo 2n de Batxillerat i també faré la selectivitat, però encara no sé del tot que estudiar l'any que ve. El que em preguntava és: existeix realment Magisteri, és a dir, educació primària, només centrat en l'Educació Física?

Comentaris

carla.roca

Hola!

Magisteri ja no existeix com a grau universitari. Ara existeixen els graus en "Mestre/a d'Educació Infantil" i "Mestre/a d'Educació Primària".

  • En el grau en Mestre/a d'Educació Primària, existeix una menció per especialitzar-se en Educació Física, que et donaria accés a ser aquest tipus de mestra, després de passar per les oposicions pertinents.
  • També existeix el Doble Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport (CAFE) i Mestre/a d'Educació Primària (menció en Educació Física). En 5 anys, et gradues de les 2 titulacions, per tant, essent experta en esport i també en educació primària. Per tant, et dona accés a ser mestra d'educació física, però també mestra de qualsevol altre especialitat de l'educació primària. A banda, també et dona accés a moltes professions de l'esport: entrenament personal, gestió esportiva, docència, recerca, etc. Per exercir de mestra, també hauries de passar per les oposicions.

Per si no ho saps, és important tenir en compte que per accedir a un grau de mestre/a s'han d'haver superat les Proves d'Aptitud Personal. També per CAFE, tot i que aquest curs s'han cancel·lat degut a la pandèmia.

Gràcies!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
1 + 2 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.