Preguntes i Respostes

Expedient acadèmic en deixar la carrera

Comentaris

1

Estic fent 1r de Psicologia però he decidit deixar-ho. No puc anular la matricula fins al febrer, així que, si marxo ara, el primer semestre em quedaria suspès. Segurament, l'any que ve faci una carrera que no tingui res a veure amb psicologia, així que entraré directament per selectivitat (de manera que no em cal per res aprovar aquest semestre). El problema és que no sé si això m'afectarà en alguna cosa. És a dir, si deixo la carrera i suspenc el primer semestre, d'aquí a uns anys em passarà factura a l'hora de fer alguna cosa? En el sentit de mirar la mitjana de tot el que he fet, incloent el semestre abandonat. O realment no passa res si suspenc aquest semestre, deixo la carrera i faig algo totalment diferent?

 

Moltes gràcies

Comentaris

carla.roca

Hola, Enrico!

No passa res, no t'afectarà en res en l'àmbit acadèmic i no has de patir perquè tingui cap repercussió.

L'únic en què et pot afectar és si t'han donat ja una beca, per exemple la del Ministeri d'Educació. Si ja te l'han donat per aquest grau, podria ser que no te la donessin pel pròxim. Però val més no donar-ho per fet i intentar-ho! :)

Molta sort!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
13 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.