Preguntes i Respostes

Fase General y Fase Voluntaria

Comentaris

1

(Perdoneu-me si escric malament en català, no estic acostumat a fer ho)

Em dic Andreu i acabo de rebre las notas de la extraordinària de septembre pero me han sorgit dubtes. 

A juny vaig fer la fase general i dues voluntàries i ara vaig repetir una de la fase general (mates ii) ,física i química.

La ponderacio per una enginyeria es de 0.2 per física i mates i 0.1 per química. Hipotèticament, tindria una nota de accés mes alt si consideres la meva nota de física i mates com part de la fase voluntària però...Una matèria de la part especifica em pot ponderar com voluntària?

Comentaris

carla.roca

Hola, Andreu!

Cap problema, no pateixis per l'idioma!

Veiem que tens una mica d'embolic amb les fases de la selectivitat. No n'hi ha cap que es digui "voluntària", sinó que només hi ha la Fase General (obligatòria si has fet batxillerat) i la Fase Específica (completament optativa).

Només hi ha 4 assignatures que si has fet com a assignatura de modalitat a la Fase General, et poden ponderar també a la Fase Específica: Llatí, Matemàtiques, Matemàtiques Aplicades a les CC.SS. i Fonaments de les Arts. Ara bé, no passarà al revés. Si has matriculat Matemàtiques a la Fase Específica, no et pujarà la nota de Mates a la Fase General. Per tant, no, una assignatura matriculada a la Fase Específica no et ponderarà a la General.

Per cert, si vols pujar la nota d'alguna assignatura de la Fase General, has de repetir-la tota sencera. Si vols repetir alguna de l'Específica, pots fer-ho sense problema.

Esperem haver pogut ajudar-te!

Sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals