Preguntes i Respostes

FP (CICLES) I FASE ESPECÍFICA

Comentaris

1

Hola!

M’heu respost a una pregunta que vaig fer, però continuo dubtant sobre un assumpte. 

Les persones que fan FP i volen apujar la seva nota de selectivitat perquè volen o perquè el grau universitari ho requereix, es poden presentar a la fase específica de tres matèries, però, aquestes matèries no es fan al cicle, no? Si és així, com poden saber els continguts, temari etc? S’hauria d’estudiar a part?

Les universitats tenen un criteri, a part de les notes de tall, per seleccionar qui entra o qui no? Quins? Tenen prioritat els de batxillerat?

Moltíssimes gràcies de nou! 

Comentaris

carla.roca

Hola, jas1763!

Exacte, les matèries de la Selectivitat corresponen a assignatures de batxillerat. Per tant, si fas un cicle, hauràs de consultar el currículum d'aquestes assignatures i estudiar-les pel teu compte. Al teu institut, pots demanar quin llibre fan servir per cadascuna.

No, les universitats no tenen cap criteri que no sigui la nota d'accés dels estudiants. Tampoc tenen cap prioritat els estudiants de batxillerat a l'hora d'accedir.

Sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
10 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.