Preguntes i Respostes

Geografia

Comentaris

1

Tothom diu que geo és molt fàcil, però jo la lògica que s'ha de tenir no la tinc, per això no entenc geografia i no ser fer cap examen de la selectivitat d'altres anys. Què és en el que m'he d'enfocar més a estudiar? La meva professora ens ha dit els temes que li van dir que sortien que eren demografia i recursos i energia, però de quina manera he d'estudiar geografia?, és el que no pillo perquè és l'única assignatura en la que vaig perduda d'aquesta manera...

Comentaris

Redacció Preparats.cat

Hola!

El que creiem que et pot anar molt bé és mirar-te les correccions dels exàmens d'anys anteriors de Geografia. Mira'n només un parell, per no estressar-te amb tantes coses!

I llegeix bé què es valora en cada exercici per saber ben bé com t'has de preparar 😉 Intenta no estudiar segons la teva lògica, sinó segons la dels correctors!

Tens totes les solucions aquí.

Moltíssima sort!!!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
8 + 2 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.