Preguntes i Respostes

Geografia

Comentaris

1

Tothom diu que geo és molt fàcil, però jo la lògica que s'ha de tenir no la tinc, per això no entenc geografia i no ser fer cap examen de la selectivitat d'altres anys. Què és en el que m'he d'enfocar més a estudiar? La meva professora ens ha dit els temes que li van dir que sortien que eren demografia i recursos i energia, però de quina manera he d'estudiar geografia?, és el que no pillo perquè és l'única assignatura en la que vaig perduda d'aquesta manera...

Comentaris

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Hola!

El que creiem que et pot anar molt bé és mirar-te les correccions dels exàmens d'anys anteriors de Geografia. Mira'n només un parell, per no estressar-te amb tantes coses!

I llegeix bé què es valora en cada exercici per saber ben bé com t'has de preparar 😉 Intenta no estudiar segons la teva lògica, sinó segons la dels correctors!

Tens totes les solucions aquí.

Moltíssima sort!!!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
6 + 9 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.