Preguntes i Respostes

Historia de l'art

Comentaris

1

Hola, 

podríeu posar algún esquema o resum de com comentar una obra d'art a les PAU? L'esquema que hi ha al curriculum de Batxillerat es molt difícil d'entendre.

Comentaris

carla.roca

Hola!

Els apunts que trobaràs al nostre web els publiquen altres estudiants de Batxillerat, no nosaltres. Però intentarem buscar-ne algun! :)

Si tens apunts de Batxillerat, tu també pots compartir-los i ajudaràs un munt d'alumnes com tu.

Gràcies!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.