Preguntes i Respostes

Història a selectivitat

Comentaris

1

Bones,

Voldria saber com funciona el tema del contingut que entra a sele per història. He mirat la pàgina de gencat on hi especifica que són dues opcions, una es sobre tres temes anteriors al  36 i l'altra són tres temes posteriors al 36. Voldria saber si es podria estudiar solament tres temes tan de l'opció 1 com de la 2, ja que si es saben quins temes son de cada opció, és més senzill i fàcil estudiar-se 3 que no pas 6, però ho trobo massa estrany ja que m'hi espero alguna mena de trampa pel mig. M'gradaria que em resolguessiu el dubte, ja que com jo, s'ho pregunten molts estudiants.

 

Gràcies

Comentaris

carla.roca

Hola!

Els continguts de les preguntes de la Selectivitat sempre són una incògnita i nosaltres sempre recomanarem estudiar TOT el temari. La Llei de Murphy podria fer que sortís una pregunta sobre els temes que no has estudiat, precisament :(

Al final, és decisió teva estudiar o no tot el temari i has de pensar si estàs disposada a córrer aquest risc.

T'aconsellem mirar aquest vídeo que hem fet sobre Com estudiar i fer l'examen d'Història de la Sele!

Gràcies per escriure'ns i molta sort a la Sele!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.