Preguntes i Respostes

Informació quines asignatures del batxillerat em seran més útils per la carrera

Comentaris

1

El proper curs  començaré 1r de batxillerat Modalitat ciències. Quan acabi voldria estudiar CAFE, si pot ser a la vostra universitat. De les assignatures que he d'escollir com a optatives a batxillerat, quines em seran necessàries com a base per estudiar CAFE? És a dir , necessitaria estudiar Biología, Física i Química com a optatives de batxillerat? o alguna d'aquestes no és tan necessària? Considereu que en comptes d'alguna d'aquestes m'aniria millor escollir una altra? si és així, quina?
Moltes gràcies,

Comentaris

carla.roca

Hola, Miquel!

Et recomanem que donis un cop d'ull al nostre cercador de ponderacions i hi escriguis "Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport". Veuràs que t'hi apareixen totes les universitats catalanes que ofereixen aquest grau i que s'hi detalla quines assignatures de Selectivitat "ponderen", és a dir, que et puntuaran per accedir al grau. Per tant, hauries de fer algunes d'aquestes assignatures. Les que ponderen 0,2, puntuen més!

Molta sort!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
12 + 5 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.