Preguntes i Respostes

Inici de classes

Comentaris

1

Com es que les classes inicien abans que la gent de setembre sapiga si entra o no

Comentaris

carla.roca

Hola!

Sempre ha funcionat així! Simplement, els cursos acadèmics solen començar al setembre i tenen preferència per accedir-hi les persones que han fet la Preinscripció Universitària ordinària, que és la del juny. Llavors, a la convocatòria de setembre, queden poques places per omplir i, poc a poc, amb les assignacions i reassignacions, les classes es van omplint.

No et preocupis, però, per aquest parell de setmanes que "perdràs". Abans de saber si entraràs, pots assistir a classe com a "oient". Només has de dirigir-te a la secretaria de la facultat i demanar accedir a classe amb aquest perfil que et permet seguir el temari sense fer encara la matrícula.

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.