Preguntes i Respostes

Inscripció

Comentaris

1

Hola, 

estava mirant per fer la inscripció a la universitat ara però no sé com se suposa que l'he de fer, no entenc els passos a seguir i segons la web he d'anar a barcelona a fer-la personalment quan tampoc hi puc anar perquè treballo. Alguna suggerència?

Estic intentant trobar també el correu de la universitat (UAB) per posar-me en contacte amb secretaria o algo però no hi ha manera.

Comentaris

carla.roca

Hola!

Pots fer la Preinscripció Universitària de la convocatòria de setembre (només es fa els dies 19 i 20 de setembre) i sempre de forma online a través del seu web: https://accesuniversitat.gencat.cat

Mira el nostre vídeo-tutorial per no perdre't cap pas:

Pots posar-te en contacte amb la UAB a través del correu [email protected]

Sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.