Preguntes i Respostes

Inscripció lliure PAU

Comentaris

1

Hola,

Em dic Francesc, tinc 21 anys i estic actualment estudiant per a la selectivitat d'aquest any. Vaig acabar batxillerat a l'any 2019.

Actualment treballo de mecànic nàutic i m'agradaria ampliar els meus coneixements estudiant Enginyeria en Sistemes i Tecnología Naval.

Els dubtes que tinc son varis. He estat buscant com fer la inscripció de les proves lliures i no acabo de trobar a on ho hauría de fer. Se que el termini comença el dia 3 de Març i acaba el 12. Estic registrat al portal d'accés a l'universitat amb tota la informació actualitzada però no trobo com fer la inscripció i tampoc la bústia per a peticions. L'altre pregunta es; hauría de fer algun tipus de preeinscripció per a la carrera? M'haig de posar en contacte amb la Universitat que la imparteix?

Moltes gràcies, espero que em pogueu ajudar. Les matrícules obren en breus i la veritat es que estic una mica desesperat i amb por a no poder fer la inscripció.

Comentaris

carla.roca

Hola!

  • Efectivament, hauries de fer la matrícula lliure de la Selectivitat, del 3 al 12 de maig. Es fa online a través del portal Accés Universitat. Un cop hi entris, ja hauries de veure l'opció de fer la matrícula.
  • Si no trobes l'opció, potser no tens el perfil ben configurat per part de l'Oficina d'Accés a la Universitat. Aquí tens telèfons per posar-t'hi en contacte. 
  • Sí, i tant! Per accedir a la universitat és imprescindible i obligatori fer Preinscripció Universitària, sempre que vulguis accedir a una universitat pública o la UVic-UCC. La convocatòria ordinària de Preinscripció serà del 2 de juny a l'1 de juliol, també online i a través del portal Accés Universitat. No cal que et posis en contacte directament amb la universitat per fer la preinscripció, és un procés que controla al 100% la Generalitat de Catalunya.

Molta sort!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
5 + 11 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.