Preguntes i Respostes

Logopèdia o Magisteri?

Comentaris

1

Bones,

Una alumna voldria estudiar Logopèdia però voldria treballar en escoles o instituts per treballar directament amb els alumnes (voldria treballar la recuperació o la millora en retards d'aprenentatge). Què és millor que primer facin un grau d'Infantil o Primària i després Logopèdia o directament Logopèdia. 

 

Gràcies!

Comentaris

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Hola, Efreixenet!

És una pregunta complicada. Depèn moltíssim de la vocació real de l'alumna i quin objectiu té, que s'hauria de conèixer més en concret.

Li hem traslladat aquest dubte a una professora de graus de Mestre de la UVic ens diu el següent:

"D'entrada, jo recomanaria estudiar un grau de mestre, per conèixer el desenvolupament cognitiu i maduratiu dels alumnes, i fer la  menció d'educació inclusiva i atenció a la diversitat. I a partir d'aquí, especialitzar-se amb algun màster o postgrau."

De tota manera, és important que l'alumna s'informi dels dos graus i miri amb atenció el pla d'estudis i les sortides professionals de cadascun. Per concretar millor el seu futur professional és convenient que demani informació a la universitat on li interessi estudiar. Si vol parlar personalitzadament amb professorat dels graus de mestre de la UVic que la pugui orientar pot demanar-hi una atenció personalitzada.

Esperem haver pogut ajudar-vos una mica!

Gràcies per escriure'ns i molta sort.

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
1 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.