Preguntes i Respostes

Matemàtiques PAU

Comentaris

1

Bon dia, He estat mirant quines calculadores es poden fer servir a les PAU i no m'aclaro gaire. La TI 84 Plus es pot fer servir? És gràfica i programable. I la TI 89? És la mateixa però permet fer càlcul simbolic. En cas de que cap de les 2 siguin vàlides, sabeu alguna calculadora gràfica que ho sigui. Perquè als criteris de matemàtiques diuen que "moltes calculadores dibuixen gràfiques de funcions" i per això si em podríeu recomanar alguna. Gràcies per avançat.

Comentaris

Redaccio

Hola, NGC!

És millor que facis aquesta consulta a l’Oficina d’Accés a la Universitat, ja que és des d’on es desenvolupa la normativa de la Selectivitat. Aquí et deixem les seves dades de contacte:

Oficina d’Accés a la Universitat
-Adreça: Via Laietana, 2 (Barcelona)
-Telèfon: 012 de 8.00 a 22.00 hores, o bé, 93 223 03 23 i 93 223 25 91 de 9.00 a 14.00 hores
-Altres seus: https://bit.ly/2qfb8wW

Gràcies per escriure’ns i molta sort 🙂

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.