Preguntes i Respostes

Mates científic o mates del social?

Comentaris

1

Faig el batxillerat tecnològic i no se que posar a la fase general. Tothom diu que les mates del social són més fàcil, però t:gas de mirar temari que no gas fet. Només hem pondera les mates del científic, i crec que no cal la pena estudiar-ne més temari per fer un altre examen que pot ser em va millor o pitjor. Crec que si estudio molt les meves mates podré sacar bona nota. Que recomaneu que faci en aquest cas? 

Comentaris

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Hola, Èlia!

Si les mates del científic són les que et ponderen i són les que has fet al teu batxillerat, la nostra recomanació és que et presentis a aquestes.

A tan pocs dies de la Sele, és més recomanable que et preparis matèries que ja et coneixes que no pas les que no has fet mai, per molt més fàcils que puguin semblar. Com bé dius, és temari que no coneixes!

Dit això, l'última decisió sempre és teva i tu saps què et convé més 😉

Sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
1 + 2 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.