Preguntes i Respostes

Matrícula i selectivitat setembre

Comentaris

4

Bon dia,

si no vull perdre la plaça que m'han assignat, Ciències del mar, puc matricular-me continuant en el procés de reassignacions, i al mateix temps, matricular-me per repetir la selectivitat al setembre?

En cas de millorar la nota i decidir tornar a fer la preinscripció per l'any vinent, quina seria la despesa econòmica? Quina repercussió tindria sobre la Beca? La podria tornar a sol·licitar l'any que bé?

Gràcies,

 

Comentaris

Redacció Preparats.cat

Hola!

Si no vols perdre la plaça que tens ara, t'has de matricular. Alhora, com bé dius, pots esperar a les reassignacions. Per fer-ho, has d'activar el tràmit "Continuar en procés de reassignació de places" al teu perfil d'Accés Universitat entre el 25 de juliol i el 26 d'agost.

Compte amb el tema de la Selectivitat, però. Si la fas al setembre per apujar nota, no podràs utilitzar aquesta nova avaluació per millorar plaça del procés de Preinscripció Universitària de juny (és a dir, la convocatòria que ja has iniciat). Si no que hauràs de fer una nova Preinscripció al setembre. Si vols accedir a un grau que actualment tingui una nota de tall superior a 5,000, al setembre no hi hauria places disponibles.

Sobre la despesa econòmica que comentes, hauries de consultar-ho a l'Oficina d'Accés a la Universitat.

Sort!

Maite_

Si em presento al setembre, i aconsegueixo pujar nota, seria per tornar a matricular-me al juny del 2023.

Però, com no puc saber segur si milloraré la nota, acceptaria l'assignació definitiva.

Per això, vull saber, si puc matricular-me a la plaça que m'han assignat per no perdre-la (continuant en el procés d'assignacions) i també per fer la selectivitat al setembre.

És a dir, faria la matrícula del grau assignat i la de la selectivitat al setembre al mateix temps. És possible?

 

Moltes gràcies per la seva ajuda.

Maite_

Hola!

Sí, tot això ho sé.

Però, ara, puc matricular-me al grau assignat i també per fer la selectivitat al setembre al mateix temps?

Gràcies,

Redacció Preparats.cat

Hola!

D'acord, ara entenem millor el que dius.

Sí, pots matricular-te a la plaça assignada i fer de nou la Selectivitat per utilitzar les noves notes per intentar-ho de nou l'any que ve. No hi ha problema.

Sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
8 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.