Preguntes i Respostes

Matrícula setmbre

Comentaris

1

Hola! Tinc un problema MOLT greu. Faré les PAP de mestres el 20 de juliol per tant la inscripció a la universitat l'he de fer al setembre. Jo vull fer el doble grau d'educació infantil i primària en anglès que es fa a la UVic però em fa molta por que no quedin plaçes ja que crec que només n'hi ha 40 (o això és el que crec...). Realment no sé què fer... em fa por arriscar-me al setembre i tenir la nota per entrar i les PAP aprovades però no tenir plaça... Com sé si en queden? Normalment, per llei, n'han de guardar? Si la meva primera opció és el doble grau i la meva segona opció és el grau d'educació primària i en la primera opció no entro, tindran preferencia els que han posat educació primària en primera opció abans que jo i per tant em puc quedar sense plaça? Estic molt preocupada perquè realment és la carrera que vull fer i no em vull quedar fora... Sabeu si a la UVic, puc fer trasllat d'expedient (aquest curs he començat una altra carrera i la vull deixar) i quan surtin els resultats de les PAP si sóc apte entrar directament sense haver de fer la inscripció universitària per Accesnet? Gràcies!!

Comentaris

Redaccio

Hola!

Aquest doble grau és una molt bona opció si vols ser mestra en un futur! Dir-te, abans de res, que no et preocupis massa pel tema de les places, ja que és un grau del qual solen quedar-ne a la preinscripció de setembre… no tothom s’atreveix a cursar-lo! Així que t’animem molt a posar-lo en primera preferència. Recorda, però, que no només hauràs de superar les PAP del 20 de juliol, sinó que també hauràs d’acreditar un nivell B1 d’anglès o fer la PAP d’anglès del 21 de setembre per poder-hi accedir. En aquest enllaç trobaràs tota la informació que necessites sobre la PAP d’anglès i el període de preinscripció!

L’opció de fer un trasllat d’expedient també la tens, sempre que tinguis un mínim de 30 crèdits convalidables entre grau i grau. De totes maneres també hauràs de superar les PAP i la PAP d’anglès. Per fer aquest tràmit has de parlar directament amb la Universitat! Has de saber que, de fet, pots seguir aquests dos recorreguts alhora, és a dir, que pots sol·licitar el trasllat d’expedient i també pots fer la preinscripció universitària de setembre, així tindràs el doble de possibilitats d’entrar! De totes maneres, creiem que et serà molt més fàcil accedir per preinscripció universitària, encara que sigui la de setembre, ja que, com t’hem dit, molt probablement quedaran places lliures.

Per últim, no és cert que si poses el grau d’Educació Primària en segona preferència abans s’acceptaran aquells que l’hagin posat en primera preferència; qui tingui més bona nota tindrà més opcions! Per això, si el que realment tens més ganes de fer és el Doble Grau, no dubtis en posar-lo en primera preferència. Has d’apostar fort! A més, no sé si ho sabies, però aquest any la UVic ofereix una beca pel doble grau que t’aplica un 40% de descompte en la matrícula de primer curs! Consulta les bases aquí.

Et desitgem molta molta sort per les PAP de demà!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.