Preguntes i Respostes

Matrícula universitat

Comentaris

3

Bones,

Tinc un dubte pel que fa a la matrícula universitària i és que si no estic d'acord amb la 2a assignació i vull esperar a les reassignacions de places, hauré de matricular-me obligatòriament de la plaça per no perdre-la?, o no cal i només he d'activar el tràmit "Continuar en el procés de reassignació de places".

Comentaris

carla.roca

Hola!

El funcionament és tal i com l'expliques: si a la 2a assignació no estàs d'acord amb la plaça assignada i vols esperar a les reassignacions, has de matricular-te per no perdre la que tens i també activar el tràmit de "Continuar en el procés de reassignació de places".

Si en alguna reassignació t'assignen a una plaça que prefereixes, simplement hauràs de matricular-te de nou i et tornaran els diners que has pagat de la matrícula anterior, excepte les taxes (sempre i quan el canvi el facis a una universitat pública catalana o la UVic-UCC).

Molta sort!

Maryam

Però si no em matriculo a la 2a assignació perquè no hi sóc aquí i decideixo fer-la a la 1a reassignació, la plaça la perdré segur? I en aquest cas no se'm assignarà cap plaça encara que sigui inferior?

carla.roca

Hola!

Sí, perdries la plaça segur, el procés funciona així... Pensa que et tornaran els diners (excepte les taxes)!

No se t'assignaria cap plaça i s'acabaria el teu procés de Preinscripció Universitària. Perquè això no passi, matricula't i activa el tràmit "Continuar en el procés de reassignació de places" del 24 de juliol al 30 d'agost. 

Que sàpigues, però, que tant a la 2a assignació com a les reassignacions, sempre se't quedarà la mateixa plaça o la milloraràs, mai pot ser inferior.

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.