Preguntes i Respostes

Medicina a Barcelona

Comentaris

1

Hola,

Estic cursant segon de batxillerat i tinc clar que vull estudiar medicina l'any vinent, si la sele m'ho permet; i si és possible a Barcelona. Fa anys que estic fent recerca sobre les tres facultats de la ciutat, la UB, la UAB i la UPF, i totes m'atreuen per igual. Estan ben posicionades als rankings, tenen bons resultats de MIR, un bon pla d'estudis, bons hospitals adherits i sembla que l'ambient està genial!

M'agradaria recollir opinions de la gent sobre les tres universitats, ja siguin estudiants o no, però que estiguin basades en experiències reals si us plau, no rumors. És a dir, quina és millor opció, la UB, la UAB o la UPF?

Moltes gràcies.

Comentaris

carla.roca

Hola, ivonne.rrnn!

Hi ha 2 formes genials per fer això que demanes:

  1. Anar a les Jornades de Portes Obertes d'aquestes universitats! Informa-te'n amb antelació, però és molt probable que hi trobis estudiants actuals ensenyant la universitat o fent algun tipus de taller del seu grau. També et recomanem moltíssim que visitis la resta d'universitats d'accés públic que ofereixen el grau en Medicina a Catalunya: UdG, UVic, UdL i URV. De vegades en tenim una idea equivocada i et poden sorprendre molt!
  2. Visitar el Saló de l'Ensenyament de Barcelona. Als estands de totes les universitats que comentes hi ha estudiants actuals que et donaran informació i la seva opinió sobre el grau! També et recomanem visitar les altres universitats que no tens en compte, a priori.

Aquest vídeo sobre com triar universitat també et pot ajudar molt!

Esperem que tinguis molta sort i que puguis accedir a la universitat on et sentis més còmoda :)

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals