Preguntes i Respostes

Métode asignació preferencia

Comentaris

1

Respecte a les asignacións de estudis universitaris, què es prioritza?, la nota o la preferència?, es a dir fan un ranquing de notes i es va asignant segons preferència, es a dir per exemple arriba la meva nota i la assignació és no a la 1era opció perque ja estan totes les places ocupades, sí a la segona opció perquè encara hi han places. O el procés és 1er s'assigna per notes les 1eres prefèrencies, i un cop asignades s'assignen les segones preferències, i així fins a la 8na preferència (en aquest segon cas és possible que algú entri en uns estudis amb pitjor nota que un altre perque el primer ha posat uns determinats estudis com 1era preferència, i el segon ha posat aquestos estudis com 2na preferència)

Gràcies

Comentaris

Redacció Preparats.cat

Hola!

La teva nota d'accés és l'únic paràmetre que es té en compte a la Preinscripció Universitària, independentment de l'ordre de preferència que hagis escollit.

Tot i això, sí que es tenen en compte les teves preferències. Aquí tens un exemple:

Tu poses un grau en 5a opció i una altra persona el posa en 1a perquè és el que més desitja estudiar. Però tu tens més nota que l'altra persona. Encara que tu l'hagis posat en 5a opció, entraràs abans que l'altre perquè tens més nota.

Esperem que s'hagi entès. Sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
8 + 12 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.