Preguntes i Respostes

Neonatologia

Comentaris

1

Vull ser neonatòloga però nose que he d’estudiar. Busco informació però hi ha molta diversitat d’opinions.

Comentaris

carla.roca

Hola, Nereagg_28!

No existeix un grau concret d'aquesta especialitat, però per treballar en pediatria i amb nounats, pots fer-ho directament estudiant graus com Medicina o Infermeria i encaminant-te cap a aquest àmbit. Un cop finalitzat el grau en Medicina, per exemple, pots estudiar un màster en Neonatologia o, en acabar Infermeria, un màster en Cures Intensives Infermeres Neonatals i Pediàtriques.

Si et pot servir, podem posar-te en contacte amb professorat de qualsevol dels dos graus perquè t'assessorin personalment. Només ens ho has de demanar responent amb un comentari.

Esperem haver pogut ajudar-te! :)

Molta sort i fins aviat!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.