Preguntes i Respostes

No sé que escollir si filosofia o història

Comentaris

2

Bon dia, estic fent la prematricula de les PAU i tinc un gran dubte. No sé si fer filo o història. Vull entrar a educació social i no soc massa bona en filo però tampoc en història pero prefereixo història perquè m'han dit que filo és més subjetiu. M'han comentat que aquest any filo no pondera a cap assignatura i volia saber si això era veritat i quina em recomeneu fer. Gràcies 

Comentaris

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Hola, Paula!

Efectivament, les assignatures d'Història i Història de la Filosofia no ponderen a la Fase Específica de la Selectivitat per la carrera d'Educació Social. Així doncs, has de triar una o altra i la nota que treguis d'aquest examen contribuirà a la teva nota mitjana de la Fase General.

Si et fa por l'aspecte subjectiu d'Història de la Filosofia i prefereixes examinar-te d'Història, potser això és el millor. Però aquesta decisió és molt personal i aquí no et podem ajudar...

Sort! 😉

Publicat per: paulanomen

d'acord, moltes gràcies

 

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
1 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.