Preguntes i Respostes

No sé si estic al batxillerat correcte

Comentaris

1

Hola estic cursant 1r de batxillerat social, on faig matemàtiques aplicades, literatura catalana i història. No tinc clar que voldré estudiar més endavant, però m'agrada la comunicació, tractar amb la gent, també sóc bona ensenyant. Alguns graus que m'interessen són magisteri, publicitat i relacions públiques, comunicació empresarial... Estic al batxillerat correcte? Per les possibilitats de graus, m'hauria de passar a l'econòmic? per publicitat i RRPP és necessari haver cursat economia?

Comentaris

Redaccio

Hola, Gisela!

Nosaltres creiem que estàs al Batxillerat ideal per, més endavant, començar un grau de l’àmbit de les ciències socials, com són Mestre d’Educació Infantil o Primària, Publicitat i Relacions Públiques o Màrqueting i Comunicació Empresarial!

Pels dos últims graus, podria anar-te bé una base d’economia, però has de pensar que al primer curs solen fer-se assignatures força introductòries que t’ajudaran a posar-te al dia.

No pateixis, segur que vas pel camí adequat.
Molta sort! 🙂

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals