Preguntes i Respostes

Nota d'accés

Comentaris

1

Hola, bona tarda,

L'any passat vaig fer les PAU i vaig fer de les assignatures específiques: tecnologia industrial i història de la filosofia. Volia entrar al grau d'economia, però no vaig treure la nota suficient.

Aquest any, al juny faré un altre cop la selectivitat. La meva pregunta que tinc és: aquestes notes de les específiques de l'any passat, afectarà la meva nota d'admissió que aconseguiré aquest any?

Tinc aquest dubte perquè per aquest any, al grau d'economia, les assignatures que puc fer a la selectivitat i que ponderen és solament matemàtiques CCSS, ja que, les altres assignatures que ponderen, no les vaig fer al batxillerat. A més, com que aquest any han decidit que història de la filosofia sigui de la fase general a escollir amb Història d'Espanya i Catalunya, no tinc assignatures específiques que pugui fer a la selectivitat per a que ponderin per al grau d'economia.

No ser que fer.

Comentaris

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Hola, laRmar99!

Et recomanem fer aquesta pregunta a l'Oficina d'Accés a la Universitat, ja que podran accedir al teu expedient de Selectivitat i orientar-te en aquest cas personal.

Gràcies!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
5 + 11 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.