Preguntes i Respostes

Nota final de les pau si he fet les especifiques al setembre

Comentaris

3

Hola,

Al juliol vaig fer els exàmens de la fase general i els de la fase específica, la cosa és que amb respecte l'examen de mates vaig fer que em comptes la nota tant a la general com a l'específica. Al setembre vaig tornar a fer només el de mates (com a específica) i vaig treure més nota i no sé si aquesta nota em compta també a la fase general. O també si torno a fer la selectivitat, i faig tant la fase especifica com la general (tornant a fer que l'examen de mates em compti a la vegada les dues fases) i la nota que vaig treure de mates al setembre segueix sent la més alta, al final quina nota s'esculliria a la fase general i a la especifica?

Comentaris

carla.roca

Hola!

Primer de tot, deixar clar que si repeteixes una assignatura de la Selectivitat, sempre se't guardarà la nota més alta.

Si tornes a fer aquesta assignatura a la Fase Específica, no s'actualitzarà la nota de la General! Per millorar la nota a la Fase General, hauries de tornar a repetir totes les assignatures que en formen part, ja que aquesta fase funciona en bloc.

Sort!

Venonik

Hola!
Però si torno a fer la fase general i escollo que mates em conti a la especifica i a la general a la vegada i trec un 8, en el cas de que si la nota de mates obtinguda al setembre (9,5)  és més alta de la que trec en la fase general, la nota que agafarien seria el 9,5? 

carla.roca

Hola!

Et recomanem que facis aquesta petició a l'Oficina d'Accés a la Universitat o a qualsevol de les seves seus.

Gràcies.

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
1 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.