Preguntes i Respostes

Notes de tall 2020

Comentaris

1

Hola bones, vaig fer la selectivitat fa 3 anys i ara al acabar un grau superior potser necessito fer una especifica per pujar la nota. El cas és que l’últim dia per apuntar-me a la selectivitat és el 15 de juny i volia saber quan es sabran les notes de tall 2020 per saber si he fer la selectivitat o no. De moment amb la nota que hi ha del 2019 no la necessito, però si puja la nota si que necessitare fer-la. Era per saber si les notes de tall d’enguany es sabran abans del 15 de juny per no haver de pagar la selectivitat per res. 
 

Gràcies.

Comentaris

carla.roca

Hola, iola!

Malauradament, no funciona així :(

Les primeres notes de tall de la Preinscripció Universitària 2020 no se sabran fins a la publicació de la primera assignació de places, el 6 d'agost. Això és així perquè les notes de tall són el resultat de l'oferta i la demanda dels graus cada any. Per exemple, si un grau té 60 places i hi volen accedir 80, hi haurà nota de tall superior a 5, i serà la nota de l'última persona que ha pogut accedir al grau, la més baixa. Per tant, com veus, això no es pot saber fins a la primera assignació de places.

Així doncs, la nota de tall del 2019 és la que t'ha de servir d'orientació. La del 2020 pot pujar o baixar una mica, però no se sap :) Et recomanem que utilitzis el nostre cercador de notes de tall si vols consultar-les.

Gràcies i sort!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
5 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.