Preguntes i Respostes

opcions grau

Comentaris

1

estic fent segon batx tecnologic amb fisica i electrotecnia. quins graus puc estudiar?

Comentaris

Redaccio

Hola, Masrabell!

Abans de res, que sàpigues que pots accedir a qualsevol grau universitari des de qualsevol batxillerat o cicle formatiu de grau superior. És a dir, per exemple, podries accedir al grau en Mestre d’Educació Infantil, havent fet el batxillerat científic!

Amb el teu itinerari creiem que podries fer qualsevol Enginyeria però, si el que vols és centrar-te sobretot en la física i l’electrotècnia, els graus de Física, Enginyeria Física, Enginyeria Elèctrica, Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica o Enginyeria Electrònica de Telecomunicació poden ser del teu interès. 

Tots aquests graus tenen una forta base teòrica de física i matemàtiques. Les enginyeries en concret, també li donen molta importància a la tecnologia. Mitjançant els coneixements en aquestes àrees et prepararan per saber aplicar-los en diversos camps pràctics com les telecomunicacions, els satèl·lits, la biotecnologia, la micro i nanotecnologia, la microelectrònica, la fotònica, etc. 

Si aquests graus no t’acaben de convèncer, també encaixen en el teu perfil graus com Enginyeria de l’Automoció, Enginyeria Mecatrònica, Enginyeria de l’Energia i Enginyeria de Sistemes Aeroespacials. Tots incorporen la física i l’electrònica, diferenciant-se és clar, per les sortides professionals que tenen.

Per exemple, el grau de Mecatrònica que ofereix la UVic-UCC compta amb assignatures com Electrotècnia que comentes que estàs fent al batxillerat i també Física Elèctrica i Física Mecànica, entre d’altres que poden ser del teu interés. Pots donar-li una ullada a: https://bit.ly/2S1MxvC

A l’hora de decidir et recomanem que comparis plans d’estudis de cada grau en diverses universitats i vegis les assignatures que et criden més l’atenció i si vols una càrrega pràctica o de recerca major. Pots trobar més info de tots els graus a: https://bit.ly/2WznjDn

Esperem haver pogut ajudar-te una mica 🙂

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals